Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu 2,5 kilograme de cannabis, drogurile fiind aduse din Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Galaţi a anunţat, joi, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, au desfăşurat, miercuri, o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal privind trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc.

Astfel, în municipiul Galaţi, un bărbat de 38 de ani a fost prins în flagrant delict, în momentul în care ar fi ridicat un colet, expediat din Spania. Coletul conţinea 2,5 kilograme de cannabis.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.