Un bărbat de 39 de ani din satul Foteşti, judeţul Galaţi, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a înjunghiat doi câini, unul dintre ei murind. Câinii ar fi atacat şi rănit, în urmă cu câteva zile, o oaie care-i aparţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, Secţia 5 Poliţie Rurală Rădeşti a fost sesizată de o femeie de 46 ani, din satul Folteşti, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că un consătean ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit celor doi câini ai săi, din rasa ciobănesc caucazian, în urma cărora unul dintre aceştia a murit.  

Poliţistii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Galaţi s-au deplasat la faţa locului şi, după ce au constat că cele sesizate se confirmă, au stabilit că suspect este un bărbat de 39 ani din satul Folteşti.  

”În timp ce se afla în extravilanul localităţii de domiciliu, în apropierea unei stâni de oi, care aparţine reclamantei, ar fi înjunghiat cu un cuţit având lungimea lamei de 14 cm, două exemplare metise ale rasei ciobănesc caucazian, acţiune în urma căreia unul dintre câini a fost ucis, iar celalalt a suferit o plaga înjunghiată în zona toracelui”, au transmis poliţiştii.  

Aceştia au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere a animalelor, cu intentie, fără drept şi rănirea cu intenţie a animalelor, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. 

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 39 ani a fost plasat sub controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.