Un bărbat de 47 de ani, din Galaţi, este cercetat de poliţişti după ce în maşina pe care o conducea au fost găsite, miercuri, 150 de kilograme de articole pirotehnice în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 47 de ani a fost oprit de poliţişti în trafic, miercuri, pe raza localităţii gălăţene Tudor Vladimirescu, deoarece existau indicii că acesta vrea să vândă articole pirotehnice, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Astfel, în urma controlului făcut în interiorul autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe articole pirotehnice din categoriile F1, F2 şi F3, fiind vorba despre 180 de candele romane cu 10 focuri, 240 de candele romane cu 30 de focuri, 1.200 de petarde cu trei focuri, 7.800 de petarde cu un foc, o baterie de artificii cu 18 focuri, 1.329 de candele romane cu 10 focuri, 256 de artificii de tort, 260 de petarde şi o candelă romană cu 6 focuri.   

Marfa, în total 150 de kilograme şi evaluată la 10.700 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.   

În prezent, poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.