Un bărbat din judeţul Galaţi a fost arestat după ce a incendiat locuinţa fratelui său, în care se aflau concubina acestuia şi fiicele lor, de 9 şi 11 ani. Surse din rândul anchetatorilor susţin că cei doi bărbaţi ar fi fost în conflict de mai multă vreme, motivul fiind casa părintească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, bărbatul ar fi încercat să le ucidă pe concubina fratelui său şi pe cele două fete ale acestora, după ce a dat foc imobilului în care acestea se aflau.

"Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 27.03.2022, în jurul orei 23.00, pe fondul unui conflict anterior, inculpatul s-a deplasat la domiciliul fratelui său, al concubinei acestuia şi al celor doi copii minori ai acestora, în vârstă de 11 ani şi 9 ani, a urcat în podul casei şi a dat foc mai multor haine, cunoscând că, la momentul incendierii, în interiorul locuinţei se aflau concubina fratelui său şi cei doi copii minori, iar prin acţiunea de incendiere, care a distrus podul locuinţei, a prevăzut şi a acceptat suprimarea vieţii persoanelor aflate în interiorul locuinţei, rezultat care nu s-a produs din cauze independente de voinţa sa, respectiv stingerea incendiului de un echipaj de pompieri", susţin procurorii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale, mai precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Galaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.