Poliţiştii din Galaţi au demarat o anchetă, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un autoturism al cărui şofer trece efectiv peste un căţel. Dosarul vizează rănirea sau schingiuirea animalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au demarat verificări în urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care se observă un autovehicul care calcă un căţel aflat pe partea carosabilă. 

"Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au autosesizat, întocmind dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, şi efectuează cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan", transmite IPJ Galaţi. 

Din imagini se poate observa cum şoferul autoturismului trece efectiv cu roata peste căţelul care se află pe partea carosabilă, abandonându-l într-o baltă de sânge. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.