Un adolescent de 16 ani din comuna Munteni, judeţul Galaţi, este cercetat de poliţişti după ce a fost surprins de o cameră de supraveghere spărgând geamul unui chioşc şi intrând în interiorul acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii s-au sesizat după ce imaginile au fost postate în mediul online.
 
Potrivit IPJ Galaţi, miercuri, pe un site de socializare, a fost postată o filmare în care un tânăr sparge geamul unui chioşc stradal şi pătrunde în interiorul acestuia. Ca urmare a vizionării imaginilor, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi s-au autosesizat cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă la furt şi au stabilit că fapta a fost comisă în noaptea de 15/16 februarie, în municipiul Galaţi. 
 
Potrivit sursei citate, administratorul societăţii comerciale a declarat că nu au fost sustrase bunuri din interiorul magazinului.
 
"La scurt timp, în aceeaşi zi, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui adolescent, de 16 ani, din comuna Munteni, care a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei, în cauză continuându-se cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia”, se arată în comunicatul IPJ Galaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.