Fostul director al SC Pieţe S.A. Timişoara Ionuţ Nasleu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce doi jurnalişti din Timişoara, soţ şi soţie, au depus o plângere penală pe numele acestuia. Nasleu este cercetat pentru şantaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, în urma audierilor de joi, procurorii timişoreni au decis să îl cerceteze pe Ionuţ Nasleu pentru acuzaţiile de şantaj care i se aduc sub control judiciar pentru 60 de zile.
 
Ionuţ Nasleu a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni miercuri seară, când voia să plece din ţară. El ar fi şantajat doi jurnalişti din Timişoara, soţ şi soţie, cărora le-a transmis că va publica imagini compormiţătoare, dacă vor continua să publice materiale negative despre activitatea sa. 
 
Potrivit presei locale, acesta este vizat într-un dosar de ameninţare şi şantaj deschis ca urmare a plângerii depuse de jurnalistul Dragoş Boţa şi de soţia acestuia, Iulia Boţa.
 
Nasleu a fost demis, marţi, din funcţia de director al SC Pieţe S.A., societate aflată în subordinea Primăriei Timişoara. Primarul Dominic Fritz l-a acuzat pe Nasleu că a dus societatea pe pierdere şi din gestiune lipsesc bunuri, după ce hala de flori a Pieţei 700 a fost afectată de un incendiu.
 
Ionuţ Nasleu a fost un apropiat al fostului primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, el fiind şi consilierul personal al fostului edil.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.