Fostul consilier prezidenţial pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirică, a fost rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 1 B, în judeţul Buzău. Maşina în care se afla bărbatul în vârstă de 71 de ani a lovit violent un TIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal adjunct Mihail Drăghiciu, un bărbat de 71 de ani din Bucureşti circula cu un autoturism pe DN 1 B, dinspre Buzău către Ploieşti, când, la un moment dat, a intrat în depăşire, lovind frontal un autotren care rula regulamentar pe sens opus.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas cu picioarele blocate în mormanul de fiare, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare  pentru a-l salva. Bărbatul a fost preluat în stare comatoasă şi dus la Spitalul Judeţean Buzău unde medicii încearcă să-l salveze.

Gheorghe Mirica, victima accidentului, este fost politician. De-a lungul vremii, el a trecut prin mai multe partide, între care PRU, PSM şi PND, al cărui secretar general adjunct era în 2016.

Gheorghe Mirică a fost consilier prezidenţial pe probleme economice în mandatul lui Ion Iliescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.