O femeie de 50 de ani a fost rănită, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut cu parapanta în judeţul Cluj, ea urmând să fie transportată la spital, însă viaţa nu îi este pusă în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia zbura singură cu parapanta, iar la un moment dat a căzut în zona localităţii clujene Liteni.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

”O femeie în jurul vârstei de 50 de ani a căzut cu parapanta în localitatea Liteni. La ora actuală, echipajele noastre sunt la faţa locului şi acordă îngrijiri medicale. Victima a suferit o fractură de membru inferior, dar este conştientă şi urmează să fie transportată la unitatea de primiri urgenţe. Nu cunoaştem încă detalii tehnice despre cauzele accidentului”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Vicenţiu Rendeş.

Reprezentantul ISU Cluj a precizat că femeia a fost preluată de un elicopter SMURD de la locul accidentului şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, unde a ajuns în urmă cu aproximativ 20 de minute.

Pacienta are o fractură la un picior şi acuză dureri în zona lombară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.