O femeie dată în urmărire internaţională, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 20 de ani, pentru omor calificat, a fost prinsă în Italia, în urma cooperării dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, femeia era dată în urmărire internaţională, fiind clasificată în categoria "most wanted", după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Astfel, femeia este acuzată că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, judeţul Hunedoara, împreună cu alte două persoane, a lovit un bărbat, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat.

Femeia a fost prinsă şi arestată de carabinierii Unităţii de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţionalăşi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

Totodată, a fost iniţiată procedura de predare a persoanei depistate.

Activităţile poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara s-au desfăşurat sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În cauză, s-a beneficiat şi de suportul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.