Femeia care a ucis două fete după ce a pierdut controlul maşinii sâmbătă, în cartierul Andronache din Capitală, a fost plasată sun control judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a primit decizia de control judiciar, instanţa respingând propunerea de arestare preventivă.

Ea a fost reţinută luni. femeia de 56 de ani a susţinut la audieri că nu a consumat alcool, deşi, surse apropiate anchetei afirmă că avea o alcoolemie de 0,6. Ea a mai relatat că a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.

„Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str.Menţiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări: În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.