Patruzeci de persoane s-au evacuat sau au fost scoase de pompieri dintr-un bloc din municipiul Braşov unde, sâmbătă după-amiază, a avut loc o explozie. Nu au fost persoane rănite în urma deflagraţiei, dar 24 de apartamente şi şapte autoturisme au fost afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Braşov a fost anunţat, sâmbătă după-amiază, despre producerea unei explozii la o garsonieră situată la etajul 1 al unui bloc de locuinţe de pe Aleea Constructorilor din municipiul Braşov, acolo fiind trimise două echipaje de stingere şi două echipaje SMURD.
 
”Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu şi din fericire nu s-au înregistrat victime. 30 de persoane s-au autoevacuat, iar 10 persoane au fost evacuate de către echipajele de pompieri ajunse la faţa locului”, a precizat sursa citată.
 
Îm urma incidentului, au fost afectate 24 de apartamente, iar 7 autoturisme parcate în apropierea blocului au fost avariate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.