O femeie rănită în urma explozie produse miercuri seară într-un bloc din Craiova este internată în ATI pentru chirurgie plastică, având arsuri pe 25% din suprafaţa corpului, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. O altă victimă a primit ingrijiri medicale de urgenţă, a fost investigată şi nu necesita internare in spital, dar va beneficia de suport psihologic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O pacientă este internată în ATI pentru chirurgie plastică. Prezintă arsuri pe aproximativ 25%suprafata corporală, la nivelul feîei, membrelor superioare şi toracelui”, conform reprezentanţilor unităţii sanitare.

O altă victimă se află încă în UPU, policontuzionată. A primit ingrijiri medicale de urgenţă, a fost investigată şi nu necesită internare in spital.

”Va primi suport psihologic. Asistentul social se va ocupa de caz”, au precizat sursele citate.

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, miercuri seară, într-un bloc din municipiul Craiova, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. O persoabnă a decedat, alte două au necesitat transport la spital, iar o a treia a suferit un atac de panică.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.