Un elicopter a fost găsit prăbuşit, joi seara, lângă localitatea Săpânţa din judeţul Maramureş, iar alături de aparatul de zbor a fost găsit şi cadavrul unui bărbat, cel mai probabil pilotul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Florina Meteş, a declarat pentru News.ro că joi seara a avut loc incidentul aviatic.

"Pe raza comunei Săpânţa a fost înregistrat un incident aviatic. Cazul a fost preluat de căatre procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Urmează să se facă investigaţiile tehnice de specialitate. A decedat o persoană, bărbat, iar la faţa locului s-a deplasat şi un medic legist pentru examinarea cadavrului. Echipa de cercetare se află la faţa locului", a declarat Florina Meteş.

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un elicopter care se foloseşte în agricultură. Anchetatorii vor cerceta şi dacă aparatul avea un plan de zbor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.