Două persoane au murit, iar un copil a fost grav rănit în urma coliziunii a două autoturisme pe un drum judeţean din Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, accidental a avut loc pe DJ 203 i, când un şofer de 68 de ani din Prahova, aflat la volanul unui autoturism Logan, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism BMW care circula regulamentar. 

”Din primele date de la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul dinspre localitatea Scutelnici către Brădeanu, un şofer în vârstă de 68 de ani, din Prahova a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe Dj203i, dinspre Cotorca spre Pogoanele, de către un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din Brăila”, transmite IPJ Buzău. 

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto din Prahova şi al soţiei acestuia, o femeie de 64 de ani, în timp ce un copil de 11 ani din Brăila aflat în autoturismul BMW a fost grav rănit.  

Pentru transportul său la spital a fost solicitat un elicopter SMURD. 

Şoferul autoturismului BMW a scăpat nevătămat, la fel şi soţia acestuia, care, însă, a suferit un atac de panică. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.