Două persoane au murit, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier care s-a produs la Târgu Mureş, în zona sensului giratoriu de la Gara mare, şi în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Una dintre victime era prinsă sub autoutilitara răsturnată, iar cealaltă era încarcerată în autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureş, la sensul giratoriu de la Gara mare.

În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, acolo intervenind o autospecială de descarcerare, una cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

Când au ajuns la locul accidentului, echipele de intervenţie au constatat că o persoană a fost prinsă sub autoutilitara răsturnată, iar o alta era încarcerată în autoturism.

Cele două victime au fost descarcerate, iar în urma evaluării medicale au fost declarate decedate, spun reprezentanţii ISU Mureş.

În urma accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.