Poliţiştii din judeţul Timiş au întocmit dosar penal pe numele unei femei de 38 de ani din judeţul Gorj, care a călătorit din Italia în Germania, iar de acolo la Timişoara, de unde a luat un autocar spre Gorj, însă nu a declarat acest lucru autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi că, într-un autocar care se îndrepta către Gorj, se află o persoană care ar veni din Italia.
 
”În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că o femeie de 38 de ani a călătorit din Italia în Germania, iar la data 13 martie a ajuns în Timişoara, de unde a plecat cu un autocar către Gorj”, se arată în comunicat. 
 
Întrucât femeia nu a declarat autorităţilor că este venită din Italia, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de zadarnicire a combaterii bolilor. 
 
Femeia a intrat în carantină în judeţul Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.