Un bărbat din judeţul Dolj a fost arestat preventiv după ce a lovit un poliţist cu o furcă în umărul drept, acesta din urmă fiind chemat pentru a aplana un conflict pe care agresorul îl avea cu vecinii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Pieleşti s-au deplasat la locuinţa unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Murgaşi, în vederea aplanării conflictului pe care acesta îl avea cu vecinii.
 
“La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal, adresând injurii şi cuvinte jignitoare poliţiştilor, iar ulterior, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti în umărul drept. Poliţiştii au folosit spray-ul iritant lacriomogen, bărbatul aruncând furca şi fugind prin grădina casei”, se arată în comunicat.
 
A doua zi, bărbatul a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj. El a fost prezentat Judecătoriei Craiova care a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.