Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost prins de poliţiştii doljeni, la scurt timp după ce a înjunghiat un altul, de aceeaşi vârstă, fapta având loc pe o stradă din Băileşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi, luni seară, de reprezentanţi ai unui spital din Băileşti cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a fost adus un adolescent, de 15 ani, din Băileşti, care avea mai multe plăgi înjunghiate.
 
“La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au stabilit faptul că, în cursul serii trecute,  în timp ce se afla pe o strada din localitate, între acesta şi un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urma i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. La nivelul Poliţiei Municipiului Băileşti s-a constituit un colectiv de lucru, în vederea depistarii adolescentului bănuit de comiterea faptei şi stabilirii întregii situaţii de fapt”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 
 
Sursa citată menţionează că adolescentul respectiv a fost prins la scurt timp şi dus la audieri. El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Adolescentul urmeaază să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.