Trei tineri cu vârste cuprine între 15 şi 19 ani au fost prinşi de poliţiştii doljeni după ce în luna octombrie au pătruns în 14 locuinţe din Băileşti, profitând de faptul că proprietarii erau plecaţi în străinătate, de unde au furat televizoare, ceasuri şi băuturi alcoolice, prejudiciul ridicându-se la 25.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti au identificat trei tineri, cu vârste curpinse între 15 şi 19 ani, toţi din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, ei fiind duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Anchetatorii au stabilit că în mai puţin de o lună, cei trei, profitând de faptul că mare parte din proprietarii locuinţelor unde au comis faptele erau plecaţi în străinătate, au pătruns prin efracţie în 14 case din Băileşti, unde au furat televizoare, ceasuri şi băuturi alcoolice, prejudiciul ridicându-se la 25.000 de lei.

Oamenii legii au reuşit să recupereze 10 din cele 14 televizoare furate şi toate ceasurile, bunurile respective urmând să fie restituite proprietarilor.  

Poliţiştii au mai stabilit că cei trei au încercat să vândă televizoarele prin intermediul unui localnic, punând anunţuri pe mai multe platforme online.

Tinerii de 18 şi 19 ani au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă  pentru furt calificat.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.