Trei bărbaţi sunt cercetaţi după ce au jefuit un bar din judeţul Dolj şi l-au imobilizat pe barman, ei reuşind să fure suma de 20.000 de lei, dar şi produse în valoare de 8.000 de lei. De asemenea, o tânără de 19 ani, complicea celor trei, este cercetată de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani şi o tânără de 19 ani au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate. 
“La data de 30 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Calopăr, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 30 decembrie 2022, ora 05.30, persoane necunoscute, ce aveau feţele acoperite cu cagule, ar fi lipsit de libertate barmanul unei societăţi comerciale şi ar fi sustras suma de 20.000 de lei, precum şi băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de 8.000 de lei.  Având în vedere natura evenimentului şi modul de operare folosit, o echipă complexă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a deplasat la faţa locului, preluând cauza, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea”, a transmis IPJ Dolj. 
Anchetatorii au stabilit că bărbaţii sunt din judeţele Gorj şi Caraş Severin.  
“Astfel, în cursul zilei de 02 ianuarie, au fost puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Turburea, judeţul Gorj, fiind ridicate mai multe obiecte ce pot constitui mijloace materiale de probă, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din localitate, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal”, a mai precizat sursa citată.
De asemenea, poliţiştii au identificat şi o tânără de 19 ani, din oraşul Filiaşi, bănuită că i-ar fi ajutat pe cei trei prin furnizarea de informaţii din interiorul barului. Ea a fost reţinută pentru comiterea infracţiunii de complicitare de tâlhărie calificată. 
Totodată, în noaptea de 3 ianuarie,  un tânăr de 20 ani, din comuna Ţânţăreni, care se sustrăgea cercetărilor, a fost preluat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind condus la audieri, ocazie cu care a fost reţinut pentru 24 de ore.
De asemenea, cel de-al treilea bărbat, de 23 de ani, din Oraviţa, a fost depistat de poliţişti, joi, fiind reţinut. 
IPJ Dolj a mai precizat că pe data de 3 ianuarie, cei doi bărbaţi de 20 şi 31 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar tânăra de 19 ani este anchetată sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.