Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce ar fi spart anvelopele de la 12 autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, vineri, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Pleniţa au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 de ani, din comuna Orodel, pentru distrugere. 
 
“În fapt, ieri dimineaţă, în jurul orei 07.35, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 28 de ani, din comuna Verbiţa, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 septembrie, persoane necunoscute i-ar fi distrus, prin înţepare, una dintre anvelopele de la autoturismul ce se afla parcat în faţa locuinţei. În urma cercetărilor efectuate au rezultat şi alte autoturisme ce prezentau anvelope înţepate, în total 12 autoturisme, prejudiciul total fiind de aproximativ 6.000 de lei”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Orodel, bănuit de comiterea faptelor, care a fost dus la audieri. 
 
După ce a fost reţinut, el a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.