Şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 24 de ani, a murit, marţi, după ce a căzut cu autovehiculul într-un canal de irigaţii, care nu avea apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi, marţi după-amiază, prin apel 112, cu privire la faptul că, un autovehicul este căzut într-un canal de irigaţii, din extravilanul oraşului Dăbuleni, iar în interior se află o persoană inconştientă.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, în autovehicul fiind identificat un tânăr de 24 de ani, din Brădeşti, care în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj SAJ Dolj, din păcate, a decedat.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 542, din direcţia Dăbuleni, către Amărăştii de Jos, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând cu vehiculul într-un canal de irigaţii”, se arată în comunicat. 
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.
 
De asemenea, a fost dispusă realizarea unei expertize medico-legale pentru a se afla cauza decesului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.