Poliţişti de investigaţii criminale din Dolj au depistat, în Craiova, o tânără, de 25 de ani, din localitate, urmărită la nivel internaţional, de autorităţile americane, pentru fraude bancare. Prejudiciul cauzat este de peste 4.000.000 de dolari americani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, pe numele femeii, Curtea de Apel Craiova a emis un mandat de arestare, în vederea predării către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conspiraţie la comiterea infracţiunii de fraudă bancară, conform legislaţiei penale americane.

Astfel, persoana în cauză este bănuită că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2016, în timp ce s-ar fi aflat pe teritoriul S.U.A., împreună cu alte persoane, ar fi furat informaţii de pe carduri bancare de debit şi ar fi efectuat retrageri, în numerar, de la bancomate, utilizând informaţiile furate de pe cardurile respective.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.100.000 de dolari americani.

Femeia a fost introdusă de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.