Bărbatul în vârstă de 81 de ani, dispărut în ultima zi a anului trecut, după ce a plecat să ducă gunoiul şi nu a mai revenit, a fost găsit mort de către poliţiştii doljeni, necropsia urmând să determine cauza decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, bărbatul de 81 de ani a fost găsit decedat în extravilanul localităţii Pleniţa. “În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii municipiului Băileşti au fost sesizaţi de o femeie, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 31 decembrie, soţul său, Ştefan Arsenie, de 81 de ani, a plecat de la domiciliul său din Pleniţa, pentru a duce gunoiul în afara localităţii şi nu s-a mai întors acasă.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.