Un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN 56 Craiova-Calafat, în afara localităţii Maglavit, judeţul Dolj, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei. Nicio persoană nu a fost rănită. Traficul rutier este oprit pentru a permite repunerea pe roţi a tirului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 56 Craiova-Calafat, în afara localităţii Maglavit, judeţul Dolj, un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat în afara carosabilului, nefiind persoane rănite”. se arată în informare.

Traficul rutier este oprit pentru a permite repunerea pe roţi a tirului. ” Circulaţia rutieră este deviată pe DN 56A si DJ 561A, valorile de trafic fiind reduse. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 de minute”. mai anunţă Poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.