Poliţiştii doljeni au deschis o anchetă după ce un băiat în vârstă de 10 ani susţine că a fost filmat de către un bărbat de 45 de ani în timp ce mima un act sexual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentantaţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi, joi după amiază, de către reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, din Moţăţei, i-a anunţat că fiul său, în vârstă de 10 ani, în urmă cu aproximativ două luni, ar fi fost filmat, cu un telefon mobil, de către un bărbat, de 45 de ani, din Moţăţei, în timp ce mima un act sexual.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
Poliţiştii urmează ca în cursul zilei de vineri să îl audieze pe bărbatul de 45 ani. Deocamdată, anchetatorii au doar afirmaţia băiatului de 10 ani cu privire la această faptă şi continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.