Doi turişti străini au cerut ajutorul salvamontiştilor după ce au fost suprinşi de vremea rea în zona Vârfului Negoiu din Munţii Făgăraş, ei neavând echipament adecvat. Salvamontiştii de la Bâlea şi cei din Argeş vor interveni pentru a-i coborî în siguranţă de la refugiul Călţun la Piscul Negru, pe Transfăgărăşan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit şefului Salvamont Sibiu, Adrian David, doi turişti străini au cerut ajutorul salvamontiştilor pentru a-i coborî în siguranţă de la refugiul Călţun din Munţii Făgăraşului.

"Aceştia au fost surprinşi de vremea rea ieri (luni - n.r.), în zona Vârfului Negoiu. Nici ei nu au echipament adecvat acestor condiţii. Cei doi vor fi coborâţi la Piscul Negru pe Transfăgărăşan. Se va deplasa echipa de la Bâlea şi colegii noştri din Argeş", a declarat Adrian David.

Conform acestuia, intervenţia este estimată să dureze şapte ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.