Doi motociclişti au fost răniţi, sâmbătă seară, pe DN 7 C, Transfăgărăşan, de o şoferiţă de 23 de ani din Timiş care urca la Bâlea Lac. Accidentul s-a produs între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă, unde autoturismul a pătruns pe contrasens, lovind motocicliştii care circulau regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a anunţat, sâmbătă seară, că un accident rutier a avut loc pe DN 7 C, Transfăgărăşan, între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă.

”O conducătoare auto de 23 de ani, din Timiş, aflată la volanul unui autoturism condus spre Argeş, a pătruns pe contrasens şi a acroşat două motociclete conduse regulamentar din sens opus”, a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, cei doi motociclişti au fost rănţi.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că cele două victime, bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, sunt conştienţi.

Cei doi au suferit traumatisme la nivelul membrelor şi coloanei, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu.

Una dintre victime a fost preluată de către echipajul SMURD, iar cea de-a doua de către echipajul serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Traficul în zona accidentului este îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.