Doi copii de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, iar poliţiştii încearcă să-l găsească pe agresor, cazul fiind coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a produs într-un bloc din cartierul Drumul Taberei. Cei doi copii, de cinci şi nouă ani, au fost urmaţi în lift de un bărbat necunoscut care i-a agresat sexual. 

Odată scăpaţi din lift, copiii au povestit familiei ce s-a întâmplat, iar părinţii au depus o reclamaţie la Poliţie.

”În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Sectia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6, efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, au trasmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

Aceştia solicită tuturor celor care recunosc bărbatul din imagini sau pot oferi informaţii despre acesta să sune la numărul unic de urgenţă 112 şi să contacteze Poliţia Capitalei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.