Doi cetăţeni ucraineni care au petrecut trei nopţi pe munte sunt căutaţi, marţi, de salvamontişti, după ce au anunţat la 112 că au ajuns într-o zonă din care nu mai pot înainta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul Salvamomt Maramureş în M-ţii Maramureşului pentru găsirea şi recuperarea a doi cetăţeni ucrainieni, unul de 25 şi celălalt de 43 ani aflăţi de 3 nopţi pe drum, fără alimente, fără apă, epuizaţi fizic”, anunţă, marţi, Salvamont Maramureş.

Sursa citată a precizat că bărbaţii au sunat la 112 şi au solicitat ajutor de urgenţă, fiind blocaţi într-o zona greu accesibilă fără posibilitatea de a mai coborî.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

O echipă de salvatori montani împreună cu o echipă a Poliţiei de Frontieră de la Valea Vişeului au plecat spre zona în care se află cei doi ucrainieni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.