Doi bărbaţi din Piteşti suspectaţi de trafic de persoane şi trafic de minori sunt cercetaţi de către procurorii DIICOT care au făcut, joi, trei percheziţii la domiciliile suspecţilor, ei fiind acuzaţi că au exploatat în scop sexual mai multe femei, între care o minoră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii DIICOT au făcut, joi, trei percheziţii la domiciliile a doi bărbaţi din Piteşti, suspectaţi că au exploatat sexual mai multe femei, între care şi o minoră.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, cei doi sunt suspectaţi că de la începutul acestui an şi până în prezent au racolat trei femei, între care o minoră, pe care le-ar fi adăpostit şi exploatat sexual, obligându-le să se prostitueze într-un apartament din municipiul Piteşti. În urma exploatării celor trei, suspecţii au obţinut 30.000 de lei.

La percheziţiile făcute, joi, procurorii DIICOT şi poliţişti de la combaterea criminalităţii organizate le-au găsit pe cele trei femei exploatate sexual. }n acest dosar, sunt audiate 29 de persoane, urmând ca anchetatorii să dispună măsurile legale în privinţa suspecţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.