DIICOT Biroul Teritorial Satu Mare a dispus reţinerea unui bărbat, după ce a fost prins în flagrant de către poliţiştii de frontieră, la intrarea în ţară, cu 275 de grame de substanţă psihoactivă (2-MMC), într-o pereche de papuci de casă. Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a persoanei cercetate, pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 24 decembrie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii”, se arată în comunicatul DIICOT. 

După ce acesta a fost depistat în flagrant delict de către poliţiştii de frontieră, la intrarea pe teritoriul ţării, în timp ce ar fi deţinut 275 de grame de substanţă psihoactivă (2-MMC), disimulată într-o pereche de papuci de casă, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea bărbatului.

”La data de 25 decembrie 2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a persoanei cercetate, pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei”, mai arată comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.