Drumul judeţean care face legătura între DN 71 - Cota 1000 şi Platoul Montan Bucegi este închis circulaţiei, pe termen nedeterminat, din cauza avalanşelor, anunţă Poliţia Dâmboviţa. O astfel de avalanşă s-a produs marţi dimineaţă şi a surprins un utilaj care acţiona în zonă, fără a exista răniţi sau turişti blocaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, începând de marţi dimineaţă, DJ 713, care face legătura între DN 71 - Cota 1000 şi Platoul Montan Bucegi, este închis circulaţiei publice pe o perioadă nedeterminată, din cauza unor avalanşe.

O astfel de avalanşă s-a produs marţi dimineaţă, în zona Dichiu-Sinaia, şi a surprins şi un utilaj care acţiona în zonă. Şoferul a reuşit să se salveze, părăsind utilajul.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa spun că, până în prezent, nu sunt raportate victime, iar primele date arată că nu sunt nici turişti blocaţi în zonă.

Totodată, se intervine pentru înlăturarea zăpezii, iar în zonă s-au deplasat şi jandarmii de la Postul Zănoaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.