Copilul din Iaşi rănit luni pe trotuar de un cablu aerian agăţat de trapa unui autobuz a fost operat la mandibulă şi va avea nevoie de proteză dentară, după ce a rămas fără opt dinţi. Băiatul a fost transferat de la Spitalul "Sfânta Maria", unde a fost internat iniţial, la Spitalul "Sfântul Spiridon" unde a fost supus intervenţiei chirurgicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, medicii afirmă că băiatul va avea nevoie de o proteză dentară, după ce şi-a pierdut opt dinţi.

"Copilul prezintă leziuni multiple, atât la nivelul părţilor moi, cât şi la nivelul dinţilor şi al oaselor maxilare. Avea şi fractură de mandibulă, astfel că s-a procedat la o imobilizare cu plăcuţe de titan a acesteia”, a declarat, miercuri, presei, medicul Eugenia Popescu din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Băiatul va necesita tratament timp de o lună pentru vindecarea leziunilor.

Pe de altă parte, reprezentanţii companiei căreia îi aparţinea cablul aerian care l-a lovit pe copil susţine că incidentul este regretabil şi că va oferi tot sprijinul familiei copilului „pentru a depăşi cu bine acest moment”.

Un copil de 12 ani din Iaşi a ajuns luni la spital, cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit pe trotuar de un cablu aerian agăţat de trapa unui autobuz aflat în mers.

Incidentul s-a petrecut în cartierul ieşean Galata. Copilul aştepta la semafor într-o intersecţie şi a fost lovit peste faţă de un cablu, care a fost agăţat de trapa unui autobuz.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, minorul fiind transportat la Spitalul de copii în stare de inconştienţă.

Conducerea societăţii locale de transport susţine că regretă incidentul, precizând că este vorba despre un cablu TV, care este posibil să fi fost afectat în urma furtunii violente de vineri.

Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz.

Totodată, a fost deschis dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.