Un poliţist aflat în timpul liber a provocat, marţi după-amiază, un accident rutier în municipiul Constanţa, lovind cu autoturismul o adolescentă în vârstă de 17 ani care traversa un bulevard pe trecerea pentru pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi după-amiază, s-a produs un accident rutier pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa.

Un şofer în vârstă de 23 de ani nu a acordat prioritate de trecere, accidentând uşor o adolescentă care traversa pe marcajul pietonal.

După producerea evenimentului, a izbucnit un conflict între conducătorul auto şi persoanele care însoţeau pietonul, care a fost aplanat repede. 

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă, care a transportat victima la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale, aceasta suferind un traumatism toracic.

Şoferul este poliţist, conducea maşina personală şi se afla în timpul liber.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.