Un bărbat de 84 de ani din Constanţa a fost omorât de ginerele femeii care îl îngrijea, în vârstă de 39 de ani, acesta mergând în apartament pentru a cere bani, iar când a fost refuzat l-a sufocat pe bătrân cu perna. Strigătele de ajutor au fost auzite de un vecin care a chemat poliţia, bărbatul fiind găsit în apartament de oamenii legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.15, poliţiştii Secţiei 3 au fost solicitaţi să intervină la un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Constanţa, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că se aud strigăte de ajutor din apartamentul vecinului. 
 
Poliţiştii ajunşi acolo au găsit un bărbat de 84 de ani, decedat, având o pernă pe faţă. De asemenea, în apartament se mai afla un bărbat de 39 de ani, suspect în această cauză. 
 
Astfel, bărbatul de 84 de ani era îngrijit de o femeie, iar ginerele acesteia i-a furat cheile de la apartamentul bătrânului. El ar mai fi mers zilele trecute la bătrân şi i-a cerut o sumă de bani, iar în noaptea de joi spre vineri a revenit pentru a cere alţi bani. Bătrânul nu a mai vrut să îi dea şi atunci bărbatul l-a sufocat cu perna.
 
Suspectul a fost găsit de poliţişti ascuns după o uşă. Bărbatul este cercetat pentru omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.