Un bărbat de aproximativ 26 de ani a ajuns la spital, luni seară, după ce a fost înjunghiat în spate de mai multe ori, de o persoană rămasă deocamdată neidentificată. Poliţiştii fac cercetări pentru găsirea autorului agresiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină, luni seară, în zona ICIL din municipiul Constanţa, pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane rănite.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de terapie intensivă mobilă SMURD. Cadrele medicale au preluat un bărbat de aproximativ 26 de ani, care suferise multiple plăgi în zona spatelui. Victima era conştientă şi a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

IPJ Constanţa a transmis că în zona respectivă s-au deplasat şi poliţiştii pentru a efectua cercetarea la faţa locului. Ei au început cercetările pentru identificarea autorului agresiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.