Trei persoane au fost rănite, vineri seară, după ce un microbuz s-a răsturnat în judeţul Constanţa, primele cercetări arătând că evenimentul s-a produs deoarece un pneu a explodat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, după ce un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat pe DN 38, între localităţile Topraisar şi Amzacea.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Echipele medicale au decis transportarea la spital a trei persoane aflate în microbuz, celelalte cinci refuzând să fie duse la o unitate spitalicească. Cele trei persoane erau conştiente, suferind diverse traumatisme.

Poliţiştii au precizat că în urma primelor cercetări evenimentul s-a produs după ce a avut loc o explozie la unul dintre pneurile microbuzului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.