Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni pentru tentativă de viol în cazul elevei agresate sexual în incinta liceului. Iniţial, ea afirma că era vorba despre trei colegi, ulterior declarând că tinerii nu învaţă la acelaşi liceu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit anchetatorilor, poliţiştii au continuat cercetările în cazul elevei de 16 ani, care a fost agresată la începutul acestei săptămâni în timp ce se afla în incinta unei unităţi de învăţământ.
 
Iniţial, ea a declarat că a fost atinsă în mai multe zone ale corpului de trei colegi, doi de 16 ani şi unul de 15 ani. Apoi, tânăra le-a povestit poliţiştilor că cei care au agresat-o sunt alţi adolescenţi, care nu învaţă la acelaşi liceu.
 
În urma investigaţiilor făcute de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, vineri au fost puse în aplicare mandate de aducere pe numele a trei tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani. 
 
Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de viol şi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.