Şase focuri de armă au fost trase pentru prinderea unui bărbat care a furat o maşină şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, evenimentul având loc, joi după-amiază, în municipiul Constanţa. În timpul urmăririi şoferul a lovit trei maşini, iar o persoană a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că joi, în jurul orei 16.50, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanţa. 
 
“Autoturismul a fost reperat în trafic de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa,  care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.
În zona Gării, bărbatul ar fi acroşat trei vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului. Pentru interceptarea vehiculului, poliţiştii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.
 
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că persoana rănită în evenimentul rutier este un bărbat care a suferit un traumatism toracic şi unul la mână. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.