Şapte bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru tentativă de omor după ce, în martie anul trecut, au rănit grav două persoane, în urma unui conflict stradal în care s-au folosit arme albe şi arme de foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că au fost făcute opt percheziţii domiciliare, în judeţul Constanţa, într-un dosar de tentativă de omor. 
 
“Din cercetări a reieşit că, la data de 15 spre 16 martie 2022, 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani, s-ar fi agresat fizic reciproc, pe strada Sălciilor, din municipiul Constanţa, folosind arme albe şi arme de foc. Un bărbat, de 34 de ani, ar fi suferit mai multe leziuni traumatice provocate cu un obiect tăietor-înţepător, iar un altul, de 38 de ani, ar fi suferit o rană prin împuşcare”, se arată în comunicat. 
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate arme albe, muniţie neletală, telefoane mobile şi spray-uri iritant lacrimogene.
 
Şapte bărbaţi au fost arestaţi pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au propus arestarea preventivă pentru trei dintre ei şi arestul la domiciliu pentru ceilalţi patru, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.