Un ofiţer de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în timpul liber, a prins un şofer care a încercat să fugă după ce a lovit o maşină parcată, în care era şi un copil de doi ani. Şoferul era băut şi avea permisul suspendat, tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, locotonent colonelul Răzvan Puiu Ivan a observat, joi seara, în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic o altă maşină parcată, iar fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, şoferul a pornit şi intenţiona să părăsească parcarea. În maşina parcată se aflau o femeie şi un copil de doi ani. 
 
"Ghinionul lui a fost un ofiţer de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a deschis portiera maşinii şi a sesizat că este ceva în neregulă cu şoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică şi se exprima foarte greu, acuzând omul legii că <<din cauza lui va ajunge la puşcărie, pentru că mai are o condamnare şi nici nu are carnet de conducere>>. După ce a asigurat maşina şi scos cheile din contact, ofiţerul a anunţat autorităţile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care şoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii”, se arată în comunicatul IJJ Constanţa. 
 
Sursa citată menţionează că poliţiştii rutieri sosiţi acolo au confirmat că şoferul respectiv se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, el avea şi permisul de conducere suspendat, tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.