Pompierii constănţeni au reuşit să stingă incendiul de la hala de materiale de construcţii din Siminoc după mai bine de opt ore, cauza probabilă a producerii acestuia fiind un burlan de fum defect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, intervenţia pompierilor s-a încheiat miercuri dimineaţă, în jurul orei 4.00.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui burlan de fum defect, au precizat pompierii.

Hala de materiale de construcţie din Siminoc a fost distrusă în totatalitate, la fel şi materialele şi utilajele care se aflau înăuntru.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un incendiu izbucnit în localitatea Siminoc, la o hală de aproximativ o mie de metri pătraţi în care se aflau depozitate materiale lemnoase pentru construcţii, baloţi de paie şi vopseluri.

La faţa locului, s-au deplasat trei autospeciale şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

În urma incendiului, a fost rănit un bărbat de 32 de ani, care a încercat să stingă focul. El a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe mâini, fiind transportat de cadrele medicale de pe ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.