Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la o mănăstire din Agigea, judeţul Constanţa, focul manifestându-se la o clădire pentru cazare. Acolo au fost trimise mai multe autospeciale, fiind solicitate maşini de pompieri şi din Călăraşi şi Ialomiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o mănăstire din Agigea.
 
Acolo s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, două autoscări, două echipaje SMURD, o cisternă cu apă. În momentul ajungerii echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta la acoperişul clădirii care are rol de cazare. Este vorba de o clădire cu două etaje şi mansardă, care are o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. 
 
În sprijinul pompierilor constănţeni a fost solicitată câte o autospecială de stingere de la ISU Ialomiţa şi de la ISU Călăraşi.
 
Nu există persoane rănite în urma acestui eveniment. 
 
Incendiul este la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii, care aparţine Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.