Două persoane au fost arestate preventiv după ce au furat fire şi cabluri din locomotive aflate în depou în Constanţa, iar valoarea prejudiciului este estimată la un milion de lei pentru fiecare locomotivă afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că două persoane sunt cercetate pentru furt calificat, după ce, în perioada 20-23 februarie, pe timp de noapte, au forţat uşile de acces şi au rupt sigiliile CFR a trei locomotive aflate în depoul CF Palas, au pătruns în interiorul lor şi apoi au urcat pe ele, după care au secţionat de la două dintre acestea mai multe fire şi cabluri electrice, pe care şi le-au însuşit.
 
Ulterior, în noaptea de 5/6 martie, cei doi bărbaţi au pătruns în alte două locomotive aflate în acelaşi depou, prin forţarea gurilor de ventilaţie şi a uşilor de acces, au urcat pe ele, iar apoi au sustras cablurile de alimentare ale acestora.
 
Valoarea prejudiciului a fost aproximată la suma de 1.000.000 de lei pentru fiecare locomotivă afectată.
 
Cele două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Constanţa.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.