Un bărbat din Constanţa a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să intre într-o sală de jocuri de noroc pentru că nu avea certificat verde, iar poliţiştii care au venit la solicitare l-au amendat cu 6.000 de lei pentru că apel nejustificat şi pentru că a făcut scandal, refuzând să se legitimeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
“Un bărbat a apelat numărul unic de urgenţă 112, pe motiv ca nu ar fi fost lăsat să intre într-o societate comercială cu profil jocuri de noroc. Acesta nu avea un certificat verde şi nici nu purta mască de protecţie. Totodată, a refuzat să dea relaţii cu privire la identitatea sa. Prin urmare, bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţiei, unde i s-a stabilit identitatea, acesta având 35 de ani”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei pentru apel nejustificat la 112, provocare de scandal şi adresare de injurii şi nerespectare măsurilor de protecţie individuală.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.