Un accident rutier a avut loc pe A4, în judeţul Constanţa, după ce un camion a rupt parapeţii şi a pătruns pe sensul opus, lovind un alt camion. În urma impactului, unul dintre autovehicule a luat foc. Nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost solicitat să intervină, sâmbătă după amiază, la un accident petrecut pe Autostrada A4, la aproximativ 500 de metri de intrarea de la Agigea, sensul spre Ovidiu. 
 
 
La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o automacara, un echipaj de descarcerare şi după echipaje SMURD. 
Accidentul s=a produs când un camion care s-a răsturnat a rupt parapeţii despărţitori ai autostrăzii şi a lovit un alt camion aflat pe sensul opus. În urma impactului, una dintre maşine a luat foc. Unul dintre ele era încărcat cu piatră, iar celălalt cu cereale. 
Nu au existat persoane rănite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.