Douăzeci şi patru de persoane au fost reţinute, în urma a 42 de percheziţii făcute în mai multe localităţi ale judeţului Constanţa, anchetatorii stabilind că suspecţii fac parte din grupări specializate în traficul de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, cu o zi în urmă poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime au făcut 42 de percheziţii în judeţul Constanţa, în locuinţe din municipiile Constanţa şi Medgidia şi în oraşele Năvodari şi Cernavodă.

Acţiunea a vizat destructurarea unor grupări infracţionale organizate specializate în trafic cu substanţe etnobotanice şi droguri de risc (cannabis).

În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste două kilograme de cannabis şi peste 1.200 de pliculeţe pentru ambalarea substanţelor pentru vânzare. De asemenea, anchetatorii au ridicat 2.260 de euro, 1.750 de de dolari, 7.956 de lei, 17 telefoane mobile, două dispozitive pentru fumat, două pipe artizanale, trei grindere, un laptop, un dispozitiv HDD extern, o tabletă, un cântar electronic şi bijuterii, iar un autoturism a fost confiscat.

Totodată, în cadrul acţiunii, au mai fost descoperite şi ridicate 2.740 de ţigări care provin din contrabandă şi arme albe.

Astfel, 50 de persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. Constanţa, pentru audieri. Ulterior, 24 de persoane au fost reţinute pentr trafic de droguri de risc şi urmează să fie duse la Tribunalul Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.