O vulpe care a intrat într-un autoturism parcat în Cluj-Napoca a fost capturată de jandarmi şi relocată în habitatul ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că echipele de jandarmerie au fost anunţate, vineri seară, prin apel la 112, cu privire la la faptul că o persoană a găsit o vulpe în interiorul autoturismului personal, aflat într-o parcare din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. 
 

”Jandarmii clujeni au plecat spre locul indicat, unde cu ajutorul materialelor din dotare au reuşit să captureze musafirul nepoftit, care nu se afla la prima vizită în acel loc. Dată fiind relaţia de colaborare dintre Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj cu Organizaţia pentru Protecţia Mediului şi Combaterea Braconajului  (OPMCB), jandarmii au luat legătura cu reprezentantul acestei asociaţii, în vederea relocării vulpii în habitatul ei, departe de zona locuită”, a transmis IJJ Cluj.
Astfel, vulpea a fost transportată într-o cuşcă specială şi eliberată în habitatul ei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.